En la gala de la setmana de l’economia realitzada aquest passat cap de setmana ha reunit gran quantitat empresaris comerciants i polítics.


Després de la recepció d’autoritats, premiats, patrocinadors i socis i la tradicional passada pel photocall de la Asociació Empresarial d’Alzira s’inicia l’acte amb el reconeixement a totes les persones que han format part de l’associació durant aquests 30 anys d’història

En el moment dels parlaments i després d’una breu intervenció d’Iván Martinez, regidor responsable d’IDEA, Agència de desenvolupament local d’Alzira que ha organitzat les xarrades i ponències d’aquesta setmana de l’economia, arriba el moment del parlament del president de l’Associació Raul Tudela.

En la seua intervenció Tudela repasá les interessants xarrades informatives realitzades dirigides a tots els perfils economics tant per a empresaris, treballadors, emprenedors o aturats.

Raul reivindicá la tasca i esforç de les 1.300 empreses que existeixen a Alzira amb l’aportació econòmica a l’administració de mes de 100 milions d’euros anuals donant ocupació a mes de 15.000 persones de la ciutat i comarca.

GALERÍA FOTOGRÁFICA DEL PHOTOCALL

Arribat el moment de les reivindicacions, el president de la AEAlzira assenyalá la gran quantitat de reunions amb partits polítics per a traslladar les inquietuds i necessitats dels comerciants i empresaris de la ciutat i assenyale que les grans necessitats estan per complir-se i va demanar major esforç. Va recordar les aportacions i idees dels empresaris que es basen fonamentalment en la baixada real dels impostos com l’IBI, que s’aposte per inversions en zones industrials amb una partida de 300.000 euros per a inversions d’energia, comunicacions de banda ampla i el medi ambient medi ambient fonamentalment

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials