• la falla organitza una gran “torrà” de carn provinent del porc: llonganisses, “cansalà”, llomello i fins i tot careta de porc.
El Passat diumenge 10 de Març la Falla Caputxins va celebrar el seu tradicional i conegut «Dia del Porc». En aquest dia, que es celebra des de fa més de 25 anys, la falla organitza una gran “torrà” de carn provinent del porc: llonganisses, “cansalà”, llomello i fins i tot careta de porc. Tot acompanyat de cebes baboses, olives xafades, cacau i, per suposat, allioli.
A més, la vesprada va estar amenitzada pel grup de música flamenca “Sonsera”, que ens fica la part musical des de fa uns 3 anys.
Aquest acte cada any està subvencionat per algún faller, col.laborador o simpatitzant de la comissió. En aquesta ocasió va estar patrocinat pels pares i sogre de la Fallera Major, Alfredo Cándido, Teresa Pastor i Sebastián Denia. I els iaios del president infantil, José Rentero i Salvador Monerri.
Fins a la carpa de la falla de Caputxins s’acostaren aquest dissabte les falleres majors d’Alzira, Mercedes i Inés; diverses autoritats locals i altres convidats, així com fallers d’honor de la comissió. El dia va ser perfecte, amb un oratge espectacular, bon menjar, música, … i allò més important, … bona companyia.
Comentar