El dosser de Sant Antoni Abad 2021 canvia d’ubicació.


A pesar que la pandèmia ha provocat la cancel·lació de gran part de les festes en honor a Sant Antoni Abad de la Ciutat d’Alzira, el seu dosser podrà ser visitat.

Dosel Sant Antoni 2021


Les actuals clavarieses del 2021, Adela España Belsa, Laura España Belsa i Ainhoa Dobon España, han volgut realitzar el tradicional dosser al Sant patró dels animals, que com a novetat canviara la seua ubicació desplaçant-se a uns pocs metres de la ubicació tradicional i podrà veure’s al carrer Hort del Frares, número 41.

A causa de les restriccions sanitàries, la imatge del sant amb la seua campana i amb el seu inseparable animalet no podrà tocar-se, igual que no es podrà accedir a l’interior del dosser per a depositar les tradicionals ciris que, normalment, acompanyes a les peticions dels fidel al Sant

La presidenta

Segons la presidenta de la comissió de festes de Sant Antoni, M. Paz López Medina, “La salut és el primer i, com no podría ser d’altra forma, els festers decidiren fa unes setmanes suspendre tots els actes. Esperem que l’any 2022 haja passat esta pandèmia i pugan resurgir de les cendres. Tornarem a omplir els carrers d’Alzira de festa, tradició i devoció, una festa que els alzirenys viuen d’una forma intensa amb una participació multitudinària”.

La comissió de festes sols celebrarà una missa el diumenge 17 de gener en honor a Sant Antoni, a les 12.30 hores, con es tradicional a l’església de Sant Joan d’Alzira. Les clavarieses Adela España Belsa, Laura España Belsa i Ainhoa Dobon España, continuaran per al proxim exercici 2022.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials