Del 19 al 23 de maig la vessant gastronòmica estarà enguany present a l’edició de FITUR 2021 a Madrid, però en format digital.

La propostes de la nostra ciutat són: l’espardenyà i la reganyà.

Les gravacions realitzades hui pel Patronat de Turisme de la Comunitat Valenciana, en l’Alqueria del Xúquer d’Alzira, han comptat amb la presència del prestigiós cuiner Joan Clemente «El xef de la memòria», amb la col·laboració del restaurador alzireny Tomás Blay, per a la realització de l’ espardenyà; mentre que per als passos a seguir per a la confecció de la reganyà s’ha comptat amb l’ajuda i experiència del forner Francisco Bria.

Isabel Aguilar, regidora de Turisme, junt a la tècnica del departament, Sonia Monteagudo, han estat en tot moment en la gravació del vídeo que s’exhibirà en FITUR.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials