Algemesí a acollit l’acte de celebracio del Dia de la Policía Nacional.

  • La Comissaria de Policia Nacional Alzira-Algemesí celebra la festivitat dels Sants Àngels Custodis, que se celebra cada 2 d’octubre, patró de la Policía Nacional, a Algemesí

L’activitat programada per a aquesta anual jornada s’iniciá amb la celebració de una missa a la Basílica de Sant Jaume d’Algemesí i un posterior acte institucional en una sala de la localitat, on han assistit gran quantitat de polítics entitats i associacions vinculades amb aquestes comissaries d’Alzira i Algemesí


L’acte ha estat presidit per la degana dels Jutjats d’Alzira la magistrada Elisa Font, la fiscal cap d’àrea d’Alzira Patricia Llorca, l’alcalde de la Barraca d’Aigües Vives Gilles Denan, l’alcalde d’Algemesí José Javier Sanchis, l’alcalde d’Alzira Alfons Domínguez i el comissari cap de la Comissaria d’Alzira-Algemesí Carlos Manuel García.

En l’acte també s’han imposat, con va sen habitual, les diverses condecoracions que s’atorguen per part de la comissaria i des del Ministeri de l’Interior.Reconeixement que han sigut entregades de mans de les autoritats polítices i judicials presents a més s’ha agraït la col·laboració d’empreses privades amb el cos de Policia Nacional.

El moment mes emotiu va ser el homenatge a los «caidos» al recordar als companys absents amb la tradicional obrenda de corona de llorer al so de la marcha «la muerte no es el final» en memòria de tots els companys caiguts en acte de servició.
Els discursos de l’alcalde d’Alzira Alfons Domínguez, l’alcalde d’Algemesí José Javier Sanchis i el comissari cap de la comissaria d’Alzira-Algemesí Carlos Manuel García, al costat de l’Himne de la Policia Nacional han posat el punt i final a l’acte.

L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha volgut agraïr el treball de les forces de seguretat en este acte. «Vull remarcar el respecte a la diversitat, la protecció, la solidaritat i la defensa de la llibertat i democràcia per part dels cossos de seguretat»

A l’acte han estat presents també el Comisari-Cap de la Comisaría d’Alzira-Algemesí Carlos M. García, l’alcalde de la Barraca d’Aigües Vives, Gilles Denans, la regidora de Seguretat d’Alzira, Gemma Alòs i els regidors Andrés Gomis, Amelia Blanquer, Vicente de la Concepción, Enrique Montalvá, Mar Chordá, José Luis Palacios, Benjamín Ferrer, Ana Jover, Ricardo Belda i Rosana Peris.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials