• Intens cap de setmana faller, La capital de la Ribera Alta contínua amb els actes fallers del cap de setmana, les presentacions.

Este passat cap de setmana vam tindre l’ocasió de cobrir dos actes, dues presentacions falleres de dos importants falles de la ciutat situades en el sector de la Vila. La presentació de la falla de la Plaça del Forn i la de la falla del Mercat.

Realitzades en diferents ambients, El Forn, la primera del dissabte es va realitzar el seu esdeveniment en una coneguda sala de la ciutat on també es realitzá, posteriorment el dinar i la posterior festa.

Andrea Pinar i Navarro i Daniela Fiorillo i Gares són ja, oficialment les falleres majors de la comissió de la falla Plaza del Forn.

60 anys de Cassoleres

Un anual acte molt esperat per les protagonistes i per les seues famílies que gaudixen de l’emoció de l’exaltació i més en este any que és un poc més especial.


La comissió celebra el 60 aniversari de la creació de la Cassolera. Celebració a la qual s’unixen la 5 dones que ocupen els màxims càrrecs d’esta comissió, fet històric que convertix al Forn en la primera falles a tindre tants càrrecs «del sexo débil»

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials