• La Associaci贸 Cultural Falla Pla莽a Malva va lliurar ahir a la Casa de la Cultura d’Alzira el Guard贸 d’Or 2024.
  • Esta anual distinci贸 a recaigut enguany en l’alzireny, actor, director Carles Alberola.

Carles Alberola trenca amb la dita de 芦no 茅s profeta en la seua terra禄

L’Alzireny va tornar a rebre, en el dia d’ahir, el reconeixement i l’afecte dels seus i del m贸n de la cultura de mans de la Falla La Malva amb el lliurament del Guard贸 d’Or 2024.

En l’acte, englobat dins de la presentaci贸 del llibret de falla de l’Associaci贸 Cultural la Malva i com a colof贸 final de la setmana cultural, van participar diferents personalitats per貌 cal destacar la intervenci贸 del seu amic i soci en Albena teatre, Toni Benavent.

Benavent, intentant ser breu en la seua intervenci贸, va recordar els inicis de l’amistat d’estos dos activistes culturals i la creacions la seua companyia 芦Albena Teatre禄

En l’acte , realitzat en un replet auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira, tamb茅 es va presentar el tradicional Tro d’Avis 2024,a la qual van assistir, com 茅s habitual, gran quantitat de pol铆tics en actiu tant de nivell local com comarcal i auton貌mic

La Falla la Malva i el seu 芦Tro d’Avis禄 destaca pel seu emblem脿tic acte de presentaci贸 del llibret, el qual atrau a una 脿mplia audi猫ncia de l’脿mbit faller, pol铆tic i cultural.

Este esdeveniment anual 茅s un punt de trobada per als amants de les Falles, els qui es congreguen per a gaudir de la presentaci贸 amb la pres猫ncia de destacades personalitats de l’脿mbit faller, pol铆tic i cultural.

La fusi贸 de tradici贸, art i conviv猫ncia que caracteritza a este acte reflectix la riquesa cultural i l’esperit festiu que emboliquen a les Falles, convertint-lo en un esdeveniment imperdible per als qui valoren la cultura i la tradici贸 valenciana.

Comentar

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMER脟OS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMER脟OS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMER脟OS.

Asociaci贸n Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials