El col·lectiu faller d’Alzira guarda 5 minuts de silenci per la catrastrofe de València

  • Acte de 5 minuts de silenci en les Falles d’Alzira en relació a l’incendi en Campanar, València.

En un emotiu gest de solidaritat, la comunitat fallera d’Alzira es va unir en un acte de profund respecte i recolliment després del tràgic incendi que va consumir un edifici sencer en Campanar, València.

Durant cinc minuts, el silenci es va apoderar de la plaça Major d’Alzira, mentres els cors bategaven a l’uníson en memòria de les vides afectades per la devastadora tragèdia.

Les flames que van devorar l’edifici en Campanar van deixar una petjada inesborrable a la ciutat, però la solidaritat i el suport de les Falles d’Alzira van demostrar que en els moments més foscos, la comunitat s’unix en una abraçada de consol i esperança.

El respecte i l’empatia van ser els pilars d’este acte, recordant que la força de la unió és capaç de superar qualsevol adversitat.

Els fallers d’Alzira van retre homenatge a aquells que van patir la pèrdua i van alçar les seues veus en un missatge de suport i solidaritat cap a Campanar.

Este acte de silenci va ser presidir per unes curtes palaures de una representats de la directiva de JLF d’Alzira mostrant que en la unió i el respecte mutu residix la verdadera fortalesa d’una comunitat.

L’Acte va finalitzar amb un gran aplaudiment dels mes de 300 assistentsentre els quals es trobaven les falleres mayoresde Alzira amb les seues respectives corts d’honor i representants de Junta Local Fallera.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials