El centre educatiu AlborxĂ­ programa un nova esdeveniment.

  • El pròxim 27 de març, a les 18.30 hores el cor de l’AlborxĂ­ realitzarĂ  un nou concert, en esta ocasiĂł amb un reconegut cantant de l’AlcĂşdia, Jonatan Penalba.
  • Este nou concert s’engloba dins del projecte d’innovaciĂł educativa «Alborxi un cor per al futur».

Gran Teatre d’Alzira acollirà una mostra del ben fer del cor. El concert del Cor Alborxí, format per l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de l’escola, i el cantaor de música tradicional valenciana Jonatan Penalba, on també hi estarán presents el Grup de Danses d’Alzira, faran un nou concert benefic a favor de AFAREM ( Asociacion de familiares y allegados de la Ribera Alta para los derechos del enfermo mental)

Este anual concert s’unix als anteriorment realitzats amb gran èxit com els del 2022 amb el grup «Sis Veus» en el 2023, el cantant valenciĂ  Xavier de BĂ©tera. Cap tambĂ© destacar les col·laboracions dels artistes locals Angels Cuenca i Toni Lluis amb la colla dels Raboses o el concert amb Pep Gimeno «Botifarra» al Gran Teatre d’Alzira

Jonatan Penalba.

Nascut l’any 1991 a l’Alcúdia, aquest jove i precoç “cantaor” (als 5 anys ja cantava albaes) entrà a formar part del Grup de Balls Populars Les Folies de Carcaixent abans de complir els 18 anys. Amb aquesta formació ha actuat en diversos festivals a Segòvia, Salamanca, Ciudad Real, Albacete, Mallorca, infinitat de pobles i ciutats valencianes (destacar, per exemple, actuacions al Gran Teatre de Xàtiva i al Gran Teatre d’Alzira), i a la ciutat de València (a llocs com les Drassanes, el Teatre Principal, el Palau de la Música, el Museu d’Etnologia o la Plaça de l’Ajuntament).

La seua veu (algú ha dit “canta com els vells”) ha estat educada pels seus estimats mestres: Pep Moreno (en el cas de les albaes) i la gran Victoria Sousa “Victorieta” (pel que fa al cant d’estil).

           

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

AsociaciĂłn Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials