La pirotècnia Crespo, situada a Alzira, triomfa en la seua terra amb una dispara de la tercera mascleta de falles.

  • Am 19 kilos de pólvora que ha hecho vibrar a la gran cantidad de espectadores que llenaban las avenidas y calles colindantes de la Plaza del Reino.

Amb 19 quilos de pólvora (enfront dels 40 d’ahir de la pirotècnia Valenciana) ha fet vibrar a la gran quantitat d’espectadors que omplien les avingudes i carrers confrontants de la Plaça del Regne.

Vicente Rodriquez ha sigut rebut entre aplaudiments dels convidats (presidents i Fallera Majors que hui tenien el dinar de «presidents» en una coneguda sala d’esdeveniments de la ciutat) i que omplin hui el carro junta local fallera.

Els visitants

Hui la plataforma d’autoritats on se situen els representants municipals i de JLF al costat de les FFMM i corts d’honor, ha començada a omplir-se de convidats com Jordi Llinares, director general de Programes Industrials del Ministeri d’Indústria i Turisme; Isaura Navarro, síndica adjunta de Compromís a les Corts Valencianes; Agueda Micó, portaveu de Compromís al Congrés diferents Alcaldes i alcaldesses de poblacions veines com d’Alberic, Antella, Carcaixent, Corbera i Llombai.

           

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials