Recentment es va realitzar el tradicional Pregó de Setmana Santa, com és habitual en el Gran Teatre de la ciutat d’Alzira.

  • En este habitual acte es va acomiadar Vicent Fabregues com a president de la Junta de Germandats i Confraries de la ciutat d’Alzira.
  • Presidència que es va iniciar en el 2010 i que en este 2024 tanca el seu últim exercici

Fabregues va iniciar el seu parlament en el pregó, agraint la seua intervenció a Clara Castelló la pregonera d’este any 2024, va continuar felicitant les germantats i confraries que enguany están d’aniversari.


En esta última intervenció com a president de la Junta i en el seu últim pregó de Setmana Santa va tindre paraules d’agraïment cap a la seua família i als diferents equips que han format la seua directiva durant tots estos anys. Enumerá alguns dels objectius aconseguits i va posar sobre la taula alguns «temes que s’han quedat en el tinter» com l’execució d’un museu de la Setmana Santa o una major subvenció d’acord amb el nivell de la festa que fins ara representa.

 


Animá als confrares a continuar treballant en la mateixa direcció en pro de la festa que ja va ser declarada d’Interés Turístic Nacional fa 36 anys, en el 24 de març 1988.

El veterà president va baixar de l’escenari entre aplaudiments dels presents posats en peus i es va acomiadar d’alguns dels seus actuals col·laboradors abans de tornar a la seua llotja al costat de les altres autoritats

           

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials