El Plenari del mes d’abril de la ciutat d’Alzira va aprovar la constitució provisional de la primera EGM en el polígon de Materna.

  • D’esta formara inicia una de les parts finals perquè per fi veja la llum, després de molts anys de gestion, la primera EGM, Entitats de Gestió i Modernització, a Alzira.
  • L’objectiu és, per tant, millorar els polígons. Per això, les empreses instal·lades en aquelles àrees industrials gestionades per esta nova figura jurídica poden obtindre múltiples beneficis.

LES ENTITATS DE GESTIÓ I MODERNITZACIÓ

Un gran atractiu per a les empreses. Les entitats de gestió modernització de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana es constituiran com a agrupacions sense ànim de lucre de persones titulars, de base privada però amb finalitat pública, per les funcions públiques municipals que els poden ser encomanades.

Una aposta pel sector industrial des de l’administració pública tractant de donar-li major pes a esta activitat econòmica, generadora d’inversió, riquesa i llocs de treball estables en contraposició a l’excessiva dependència del sector terciari que tenia l’economia valenciana.

Un dels objectius era crear àrees industrials que resultaren atractives per a empreses nacionals i internacionals. Va sorgir així la necessitat de legislar el manteniment, la modernització i la gestió d’estos espais el destí dels quals depenia de la voluntat dels ajuntaments, propietaris dels polígons que ocupen el seu terme municipal.

La llei preten regular una col·laboració públic-privada efectiva, donant més pes als propietaris de les parcel·les de les àrees industrials en la presa de decisions que afectaren els polígons. Es va crear així la figura jurídica de l’Entitat de Gestió i Modernització, un ens on estan representats tants els propietaris de les parcel·les com l’Ajuntament i que s’ocupa de realitzar un Pla d’Actuació periòdic, prioritzant les necessitats d’inversió de l’àrea industrial quant a infraestructures i servicis i preocupant-se del seu compliment a través de comissions de seguiment.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials