Este passat dijous, 23 de maig, el pati porticat de la Casa de la Cultura d’Alzira va ser l’escenari d’un emotiu acte de reconeixement als artistes fallers guanyadors dels tres primers premis de cada secció en les Falles 2024, tant en les falles grans com en les infantils.

En el mateix esdeveniment, també es van atorgar els reconeixements als artistes responsables dels ninots populars i indultats, tant grans com infantils.
La celebració va comptar amb la distingida presència del Segon tinent d’Alcalde Enrique Montalvá, la regidora de Festes Mar Chordá, el regidor de Cultura, Innovació i Bon Govern Israel Pérez i altres membres de la corporació municipal, les Falleres Majors d’Alzira Zaira Cano i Ana Albelda i les seues corts d’honor, la presidenta de la Junta Local Fallera Paqui Vallés, els representants de les diferents comissions premiades i directius de la Junta Local Fallera d’Alzira.

Durant la cerimònia, i de manera excepcional a causa de la proximitat amb les eleccions a la presidència de la Junta Local Fallera, es van entregar també els premis als tres primers classificats del concurs de pasdoble de les Falles 2024.
L’elecció del pati porticat de la Casa de la Cultura com a lloc per a esta celebració no va ser casual.

Este espai emblemàtic de la ciutat no sols destaca per la seua bellesa i significança cultural, sinó que també és el lloc on s’exposen els ninots fallers per a donar inici a la setmana fallera, la qual cosa va afegir un toc especial i simbòlic a l’acte.
Després del lliurament de premis, els assistents van gaudir d’un vi d’honor en el mateix pati porticat, propiciant un ambient de companyonia i celebració entre els artistes, les comissions i les autoritats presents.

Este reconeixement subratlla el compromís de la Junta Local Fallera d’Alzira amb la tradició i la seua estima pel talent i la dedicació dels artistes fallers, els qui any rere any enriquixen amb la seua creativitat i esforç una de les festivitats més importants i volgudes de la ciutat.

VIDEO EN DIRECTE

https://www.facebook.com/share/v/qfCXHYG1ePbkpAmf/


Junta Local Fallera d’Alzira

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials