Els portaveus del tripartit alzireny, PSOE, Compromis i UCIN, estan estudiant el tema i la legalitat dels asesors d’alcaldia.

  • Ho han explicat en roda de premsa Alfons Domínguez, Gemma Alos i Enrique Montalva.
  • Montalva, acusa al PP de xantatge, extorsió i de pressionar a UCIN amb l’escàndol de l’assessor perquè trencara el govern alzireny.
  • Alfons Domínguez ha explicat que «l’expedient està obert, no volem perjudicar a ningú, tampoc al nostre treballador, i per aixó portem una setmna recabant informació».

Els servicis jurídics de l’ajuntament igual que les consultes jurídiques externes no han conclòs l’informe sobre la legalitat del contracte del asesor, Antonio Pelayo, que compatibilitza el seu lloc d’assessor municipal amb un treball privat en un concessionari de cotxes. Nomenament que es va realitzar fa 5 mesos i que compatibilitza plenament amb el de l’ajuntament.

L’alcalde, Alfons Domínguez, ha iniciat la roda de premsa intentant aclarir la situació actual a l’ajuntament, roda de premsa íntegra que adjuntem, que si es demostra alguna irregularitat s’actuarà en conseqüència perquè es complisca escrupolosament la legalitat vigent, segons comenta la primera autoritat alzirenya

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials