L’Associació Empresarial Alzira ha realitzat este matí una trobada informativa d’empresaris per a oferir informació sobre finançament de l’Institut Valencià de Finances (IVF) i els productes financers.

El desdejuni financer que l’Associació Empresarial Alzira amb la col·laboració de la Confederació Empresarial Valenciana i gràcies al finançament de la Diputació de València, estan organitzant amb la intenció d’oferir informació rellevant als empresaris sobre finançament.

En esta trobada informativa han pres la paraula, Eva Blasco, Presidenta CEV Valencia, Alfons Domínguez, alcalde de Alzira, Enrique Montes, Director General IVF i Raúl Tudela, Presidente AEA.

En esta sessió, s’ha explicat que és l’Institut Valencià de Finances i els productes estreles que comercialitza.

L’Institut Valencià de Finances (IVF) és l’entitat pública de la Generalitat Valenciana que s’encarrega de gestionar les polítiques financeres i creditícies de la Comunitat Valenciana. El seu principal objectiu és impulsar el desenvolupament econòmic i social de la *Comunintat Valenciana mitjançant el suport financer a les empreses, així com promoure inversions estratègiques.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials