En el dia d’ahir festivitat dels sants màrtirs Bernardo María i Gracia i amb unes temperatures qualificades com onada de calor, es va celebrar amb gran assistència la processó de Sant Bernat.

VIDEO DE LA PROCESSÓ

https://www.youtube.com/live/S2K-PHWgTNI?si=YoQHOjRIfDcSMFZq
  • Una gran assistència de fidels i de representants d’associacions festives de la ciutat, sobretot cal destacar l’augment de l’assistència de les comissions falleres.
  • La comitiva religiosa s’iniciava amb els tradicionals balls del folklore valencià a càrrec del Grup de Danses Alzira i la Colla de tabal i doçaina, Els Raboses

Amb una temperatures poc habituals es celebrá ahir la missa i posterior processó dels Sants Patrons, màrtirs d’Alzira, Bernardo María i Gracia.

La comitiva anava encapçalada pel grup de Danses Alzira i el Grup de tabal i *dolçaina, les Raboses a les quals els seguia la processó pròpiament dita.
Els estendard de les diferents agrupacions associatives festives i religioses de la ciutat van iniciar la seua marxa al so del tambor de fons. Cal destacar l’augment de les comissions falleres de la ciutat que al costat del grup de Danses van passar una sofocant vesprada de calor intensa.


Despres de la directiva de JLF es trobava la Pontifícia Arxiconfraria Sants Patrons Bernardo, María i Gracia d’Alzira, organitzadora de l’acte.

La comitiva seguia el clergat, la directiva i components de la confraria, presidents i presidentes d’associacions als quals seguien els regidors convidats del poble d’Onda i posteriorment les autoritats locals.

Per descomptat la processó la tancava l’agrupació jove de la Societat Musical d’Alzira, que acompanyá des del principi al fi als participants en este acte religiós.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials