• Juan «Vinc a conéixer a l’amor de la meua vida»,

L’Alzireny Juan Gómez, de 54 anys, arribava a ‘First dates Hotel’ amb les coses molt clares sobre el que buscava en una dona. «Vinc a conéixer a l’amor de la meua vida», advertia.

Per això no va imaginar que abans de fer-ho s’anava a topar amb un xic jove que li faria creure que ell era la seua cita.

Juani acudia a l’hotel amb el seu fill Fran, tots dos per a trobar l’amor. Viuen junts així que buscaven persones amb les quals poder portar-se bé. Quan van conéixer a Carlos Sobera, el presentador els va proposar que Fran rebera a la cita de Juani, i ell va aprofitar el moment per a fer-li un interrogatori al pretendent de la seua mare.

Juan no va poder més que al·lucinar. «Vaig pensar que les regles havien canviat i que era el gerent o alguna cosa», confessava. Però més es va espantar quan Fran va començar a preguntar-li si s’havia plantejat tindre alguna cosa amb un home.

Engolint saliva, Juan va eixir al pas dient que de moment no s’havia plantejat la bisexualitat. En eixe moment, Carlos Sobera li va fer saber que estava sent víctima d’una broma per part del fill de la seua cita i, encara que li va alleujar, els nervis no se li van llevar del tot.

Finalment, Juan va conéixer a Juani i es va quedar meravellat, sobretot amb el seu pèl (ell havia sigut perruquer durant 40 anys). I encara que a priori no era el prototip de Juani, la veritat és que Juan va aconseguir conquistar-la fent-li riure.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

Asociación Empresarial Alzira

Dia de Promocions Especials
Dia de Promocions Especials