Els sis candidats del Partit Socialista, Partit Popular, Ciutadans VOX, la coalició de partits de Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida i Sumant per Torrent debaten sobre política local i presenten les seues propostes de cara a aconseguir l’alcaldia de Torrent

Tele Torrent emet el debat decisiu de cara a les votacions del pròxim diumenge 28 de maig. Els sis candidats, del Partit Socialista, Partit Popular, Ciutadans VOX, la coalició de partits de Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida i Sumant per Torrent debaten sobre política local i presenten les seues propostes de cara a aconseguir l’alcaldia de Torrent. A partir de les 20.30 i a través de les xarxes socials de Tele Torrent es podrà viure el debat decisiu i que decidirà qui governarà Torrent els pròxims 4 anys.
 

El candidat socialista, Jesús Ros opta a la reelecció mentre que la candidata del Partit Popular i única dona cap de llista, Amparo Folgado, aspira a tornar a l’alcaldia de Torrent. El candidat de Ciutadans, Raúl Claramonte, espera aconseguir representació una legislatura més. El candidat de VOX, Guillermo Alonso del Real, s’estrena en aquestes municipals aspirant a millorar els resultats del seu partit fa quatre anys.
 

Per part seua, el candidat de la coalició d’esquerres amb Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida, Xavi Martí, es presenta per primera vegada en unió amb altres partits i esperen entrar a l’Ajuntament augmentant els dos representants que van obtenir la passada legislatura. Finalment, el candidat de Sumant per Torrent, Roberto Gómez, és l’únic que no té representació a l’Ajuntament i aspira a aconseguir-lo.
 

En aquest debat es parlarà d’impostos, polítiques econòmiques, així com del comerç local, d’educació, de sanitat. També de polítiques socials i mediambientals, així com d’urbanisme i projectes futurs que presentaran i desenvolupar cadascun dels candidats. El debat s’emet a poc menys d’una setmana en la qual més de 60.000 torrentins i torrentines estan anomenats a les urnes per a triar qui governarà Torrent els pròxims quatre anys.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

benzina